Sonunda bir program arayışı içine girdiniz ve araştırmalarınızı yapmaya başladınız. Karşınıza indirip kullanabileceğiniz bir sürü yazılım çıktı. Bu yazılımlar arasında doğru olanı seçmek hem işlerinizi oldukça kolaylaştıracak hemde çok ekonomik olacaktır. Peki ihtiyacınızı karşılayacak bir program neleri içermeli nasıl olmalıdır? Sizin için derledik.

Kolay ve pratik ön muhasebe.

Piyasada onlarca belki de yüzlerce ön muhasebenizi tutabileceğiniz program vardır diyebiliriz. 2000 li yıllar öncesinde dos ortamında günümüzde de klavye ve mouse ile daha rahat kontrol edebileceğimiz ortamlarda bir sürü yazılım geliştirildi. Ancak malesef bu programlardan çok azı finansal uzmanlığı olmayan bir girişimcinin yada işletme sahibinin ön muhasebe eğitimi almadan kullanabileceği kolaylık ve basitlikte tasarlanmıştır.

Bu nedenle seçiminizi yaparken ilk dikkat etmeniz gereken nokta programı kullanımının kolay ve tasarımının şık olmasıdır. Karmaşık tasarımlara sahip yazılımları hem kullanmak zordur hem de göz yorarlar.

Pratik bir programın özellikleri nelerdir?

Teknoloji çağında olmamızın bir sonucu olarak bilgisayarlarımıza yada mobil cihazlarımıza sık sık yeni uygulamalar yüklüyoruz. Yüklediğimiz bu uygulamaları herhangi bir eğitim almadan kolaylıkla kullanabiliyoruz. İşte ön muhasebe için kullanacağınız programda böyle olmalıdır.

Kullanımı kolay bir programı ilk açtığınızda farkedersiniz. Menüler ve yapabileceğiniz tüm işlemler karşınızda belirli bir standarttadırlar. Programın herhangi bir yerinde gizlenmiş yada karmaşık işlemler ile yapacağınız herhangi bir işlem bulunmaz. Ön muhasebe modüllerindeki açıklamalar anlaşılır ve kolay okunabilirdir. Ayrıca görünümünü gözünüze hitap edebilecek şekilde değiştirebileceğiniz seçenekler mevcuttur.

Sav şirketim temel düzeyde bilgisayar kullanabilen işletme sahibi ve girişimciler için tasarlanmıştır. Kullanımı son derece kolaydır herhangi bir ön muhasebe eğitimi gerektirmez. İsteğinize özel görünümünü değiştirebileceğiniz farklı seçenekler mevcuttur.

Ön muhasebenin ekonomik olması önemli.

Şirket kurduktan sonra muhasebeci ücretleri, kdv, stopaj, gelir vergisi derken masraflarınız bir hayli artacaktır. Bu kadar giderin üzerine birde ön muhasebe için sürekli ödeme yapmak zorunda kalmanız çokta ekonomik olmayacaktır. Ekonomik bir program bir defa ödeme yaparak ömür boyu kullanabileceğiniz, sonrasında hiçbir bakım güncelleme ve destek ücreti ödemeyeceğiniz şekilde olmalıdır.

Sav şirketim için lisans kodunuzu aldıktan sonra herhangi bir şekilde ekstra ödeme yapmazsınız. Aldığınız lisans kodu ile programınızı ömür boyu kullanabilirsiniz.

İhtiyaca yönelik güncellemeler.

Gelişim ve değişim bir şirket için olmazsa olmazlardandır. Bu nedenle kullanacağınız parogramda sizin gelişiminize ayak uydurabilir dinamik bir yapıda olmalıdır. İşinizi kolaylaştıracak bir çözüm doğrultusunda kullandığınız yazılımın güncellenebilir olması gereklidir.

Sav Yazılım olarak sizlerden gelen talepleri her zaman değerlendirmekte ve güncelleme listemize alarak sık sık güncellemeler çıkarmaktayız.

Continue Reading